Skribent Ann-Catherine Jungar

Ann-Catherine Jungar

Ann-Cathrine Jungar on valtiotieteen dosentti, joka toimii Södertörnin yliopiston lehtorina ja tutkii populistisia ja radikaalioikeistolaisia ​​puolueita Pohjoismaissa sekä Euroopassa. Hän on suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon Uppsalan yliopiston valtiotieteiden tiedekunnassa, ja hänellä on lisensiaatin tutkinto Åbo Akademista.

Hän on aikaisemmin tutkinut pohjoismaisten populististen puolueiden ideologioita, organisaatioita ja niiden vaikutusta poliittiseen järjestelmään. Jungar on kirjoittanut myös hallitusten muodostamisesta, EUn vaikutuksesta kansallisiin parlamentteihin, kansanäänestyksiin ja tasa-arvoisuuteen.

Pohjoismaiset ja eurooppalaiset mediat haastattelevat Jungaria usein hänen tutkimuksiinsa liittyen, ja aikakauslehti Dagens Samhälle nimesi hänet viidenkymmenen vaikutusvaltaisimman ruotsalaisakateemikon joukkoon vuonna 2014 .

Skribent Ann-Catherine Jungar

Julkaisut, joita Ann-Catherine on ollut kirjoittamassa

Raportti pitää sisällään kattavan läpikäynnin oikeistopopulismista Pohjoismaissa. Ann-Catherine Jungar kirjoittaa mm. Perussuomalaisten radikalisoitumisesta.