Skribent Jens Berg

Jens Berg

Jens Berg on viimeisen 20 vuoden aikana tehnyt lähes kaiken mahdollisen suomenruotsalaisen journalismin saralla. Hän on työskennellyt toimittajana, kirjoittajana, tuottajana ja juontajana radiossa, televisiossa sekä digitaalisissa julkaisuissa ja sanomalehdissä.

Vuosien 2003 ja 2017 välisenä aikana hän on toiminut useissa eri johtotehtävissä Svenska Ylen ja KSF Median sisällä. Hän oli ohjelmapäällikkönä silloin, kun suomenruotsalainen TV-kanava luotiin, ja hän on lisäksi toiminut ja fakta- ja fiktio-osaston sisältöjohtajana sekä virkaatekevänä johtajana Svenska Ylellä.

Yleltä Berg siirtyi Hufvudstadsbladetin päätoimittajaksi, josta myöhemmin siirtyi KSF Median kehitysjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi. Vuonna 2017 Berg päätti jättää työn toimitusjohtajana taakseen seuratakseen pitkäaikaista unelmaansa: oman yrityksen perustamista.

Hänen yrityksensä Montem on erikoistunut viestintään, johtamiseen ja mediaan.

Skribent Jens Berg

Julkaisut, joita Jens on ollut kirjoittamassa

Kirjoittajat ovat käyneet läpi 46 000 artikkelia 29:stä eri uutismediasta tätä raporttia varten, ja he hyödyntävät erilaisia kohdistimia tuodakseen esiin uutisia, jotka kiinnostavat 18-34-vuotiasta nuorisoa.